Nils

onsdag, juli 26, 2006

Sol, insjö, semester och åter sol. Idag har mina föräldrar, morbror Lasse och jag varit ute och åkt i föräldrarnas lustjakt. För att säkerställa att resande mår riktigt riktigt bra är det ett gott tips att ta med det antal solstolar som det finns passagerare och det gjordes även idag. Solstolarna får plats i båten utan problem. När båten gled fram kunde vi sitta där och njuta av den stilla fläkten som uppkom när båten gled över vattnet undertiden som solen glatt färgade oss mer bruna (faktum är att den röda färgen som fanns för någon vecka sedan har tonat ner sig och ändra sig till brunare kulör). Mitt på resan bjöd mamma på fika i form av kaffe, jordgubbssaft och mackor. Allt var mycket skönt!

4 Kommentarer:

  • Tror inte jag sett denna båtmodell förut. Är den från Indien måntro? Ser onekligen rätt charmig ut. Kan man äta nyplockade bär i den?

    Av Anonymous Anonym, vid 27 juli, 2006 12:47  

  • Vad menar du med Indien?
    Den är köpt i Eksjö!

    Av Blogger Nils, vid 27 juli, 2006 13:34  

  • Köpt i Eksjö?

    Skulle aldrig gissa på att den var köpt. Ser ut som en sån där typisk Indisk båt för floddeltan. En flätad korg med en kobra och allt är som klippt och skuret... :-)

    Av Anonymous Anonym, vid 31 juli, 2006 08:34  

  • Magnus kan inte begripa mycket om båtar. Denna är för övrigt avsedd för 16 man med cykel.
    /Båtägaren

    Av Anonymous Anonym, vid 02 augusti, 2006 00:19  

Skicka en kommentar

<< Tillbaka till förstasidan